Flott Oldestafett i strålande vårver. Hornindal vann gutestafetten for første gong.

Postet av Olden IL den 29. Apr 2012

Foto:HP Galtung

I alt 29 lag stilte opp i den 58. Oldestafetten som vart avvikla under gode forhold. I tillegg kjem dei 9 laga på ministafetten. Dette betyr at over 180 stafettløparar var i sving denne dagen.  I guteklassa tok Hornindal sin første siger nokon gong i Oldestafetten. Dei greidde også å få eit lag inn på 3. plass. 2. plassen her gjekk til STIL. Hyen ,som har vunne dei 3 siste åra, var uheldig og mista pinnen på 1. etappe. Dei enda til slutt på 4. plass.  STIL vann jentestafetten. GFIL var best i dameklassa, Jølster i herreklassa og Olden i veteran. I open klasse kom dei "Fabelaktige fem" på 1.plass.

Resultater

Bilder(tar liitt tid å laste)

Vinnertidene i dei ulike klassane i år var langt bak rekordane og stort sett svakare enn dei siste åra. Dette kan skuldast realativt kjøleg ver og litt tungt der det var grasmark. Eller kanskje nivået rett og slett er blitt dårlegare ? Relativt sett var det damene frå GFIL som presterte den beste tida. 8.57.6 er den beste tida i denne klassa sidan 2005.

I herreklassa sikra Jølster seg vandrepokalen til odel og eige. Det same greidde GFIL i dameklassa og Olden i klassa for veteranar.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.