Oldarane sine resultat under Grotlirenna 2018

Postet av Olden IL den 19. Apr 2018

Sist helg gjekk dei tadisjonsrike Grotlirenna av stabelen i fantastisk vér. Desse renna er landsrenn i disiplinane Super-G og Utfor. Sistnemde også krinsmeisterskap. Dette er renn vi i Olden IL alpint er med og arrangerer i lag med Stryn T&IL og Veten IL. Dei som deltok i renna frå Olden var Margrethe og Lars Krogh Opheim, Julie og Magnar Fredheim, Jonas, Emil og Elias Henden Drageset.
Her var mange flotte resultat i urangert og rangerte klassar. Margrethe og Lars deltok urangert og for første gang. Dei syntest det var veldig kjekt og gjorde ein framifrå innsats.
Magnar fekk to 7. Plassar i klassen Gutar U-14. Dette er ein jamn og sterk klasse. Julie og Emil fekk kvar sin 2.plass Utfor og KM medaljar, henholdsvis sølv og gull. (Emil 1.pl. i KM)Jonas var raskast i Menn U-18 begge dagar. Også han fekk Gull i KM- Utfor. Ikkje nok med det, Jonas greidde å ta sitt første napp i vandrepokalen med å ha den raskaste tida av alle startande. Han var 5 hundredelar føre nest beste, Mats Engeland frå Haugen IL. .Ein veldig sterk prestasjon av Jonas, GRATULERER !

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.