Steffen Melheim til topps på norgesstatistikken i to kastøvingar

Postet av Olden IL den 29. Sep 2016

Under kaststemnet Loggane Open i Gloppen sist søndag ( 25/9) oppnådde kastarane våre svært gode resultat. Steffen Melheim støtte 3kg-kula heile 13.02 og gjekk med det til topps på norgesstatistikken i klasse 13 år for i år. Enno betre er han kanskje i diskos. Med resultatet 42.74 forbetra han sin eigen personlege rekord med 1,5m og har med dette det suverent beste resultatet i Norge i år. Når vi veit at Steffen utanfor konkurranse har kasta diskosen over gjeldande norgesrekord for 13-åringar, viser dette at han har eit stort potensiale i kast.

Norgesmeister i kule av året,Mathias Melheim, forbetra sin personlege rekord med 1,75 kg -diskosen med 53 cm til 39.27. Dette er ein tyngre diskos enn det 17-åringar eigentleg skal bruke. I kule oppnådde han utan konkurranse det sterke resultatet 15.35, noko bak persen på 15.79. Det er kun to 17-åringar i Norge i år som har støytt 5kg-kula over 15m

Olden IL er stolte av at friidrettsutøvarane våre no toppar norgesstatistikken i 3 kastøvingar. Vi er og veldig glade for at satsinga vår på anlegg ved Olden skule og etableringa av diskosring på Alda stadion har vist seg å bere frukter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.