Strålande av oldarane på Byrkjelo.

Postet av Olden IL den 23. Sep 2012

Foto:HP GaltungLaurdag 22. sept. vart DM i friidrett for Nordfjord og Sunnfjord avvikla på Byrkjelo stadion. DM var for dei som var 13 år og eldre. I tillegg var det rekrutteringsstemne for 10-12-åringane. Dei tre 13-åringane våre leverte varene og sette flotte personlege rekordar. På 60m vart det eit hardt oppgjer mellom Rafael Gildestad og Matias Melheim. Rafael vart distriktsmeister på 8.64. Matias fekk 8.69 og sikra dobbelt-siger til Olden. I lengde forbetra Matias persen sin med 80 cm ! og sikra seg gull med resultatet 4.69. Her vart det bronse til Rafael med 4,26. I kule vart det bronse til Matias med 9.25, ei personleg rekordforbetring med over 1m. Jens Guddal Muri fekk sølv på 600m og bronse i høgde. Elles prøvde oldarane seg for første gong i diskos. Medaljer vart det ikkje, men med meir teknikktrening kjem nok resultata også her. På 4x60m stafett vart vi denne gongen slått av Breimsbygda med 6/10. sek.

Jannike Melheim (11) og Lars Martin Melheim (10) deltok på rekrutteringsstemnet. Begge viste fin framgang og sette personlege rekordar i fleire øvingar. Jannike var og med på stafettlaget som tok sølv.

Biletet er teke på Utvikfjellet der vi køyrde nokre motbakkedrag medan vi venta på at vegen Innvik-Olden skulle opne. Frå v. Rafael Gildestad, Lars Martin Melheim, Matias Melheim, Jannike Melheim og Jens Guddal Muri.

Flere bilder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.